Select Your Style

Choose your layout

Color scheme

Kurs för dig som arbetar i förskola/skola

Kursen består till största delen av praktiska övningar och är upplagd på ett sätt som gör att du direkt kan tillämpa massage på barnen, men även på din familj och arbetskamrater om du vill. Avsikten med kursen är att ge dig de teoretiska och praktiska kunskaper i massage som krävs för att införa massage/beröring i förskolan/skolan.

Vi kommer under kursen gång att gå igenom massagens grunder, hur man masserar, vilka grepp som används, var och när man ska, respektive inte ska, massera varandra samt hur man går tillväga för att integrera massagen i den dagliga verksamheten. Du får lära dig massagesagor och ge massage till ramsor och sånger.

Kursen hålls på Axelsons, för mer information se här.

barnmassage5

 

Workshop på 1 ½ timme

Har du arbetat med massage i förskola/skola och vill få ny inspiration? Jag kommer gärna till er och lär ut de massagesagor, massageramsor, massagesånger och beröringslekar som finns i boken Leken som berör.

 

För dig som förälder

Jag håller även workshops för föräldrar/anhöriga som på ett lekfullt sätt vill ge massage till sina barn. Det blir massagesagor, massageramsor och vad man bör tänka på när man ger massage. Minsta antal deltagare är 6 personer och workshopen är på cirka 2,5 timmar.

To Top