Select Your Style

Choose your layout

Color scheme

Vill du möta Filuren Växtvärk? Gå i Djurens hage? Simma i Indiska oceanen? Massera bort Lusen Linus?

Leken som berör är en praktisk och rolig handbok för massage till barn i förskoleåldern men även upp i lågstadiet. Den vänder sig både till dig som redan arbetar med massage i den dagliga verksamheten och till dig som ännu inte prövat men är nyfiken på att komma igång. Den vänder sig även till föräldrar som på ett lekfullt sätt vill ge massage till ditt barn.

Första delen av boken består av information om massage, hur du kan komma igång och få in massage i det dagliga arbetet med barnen.

Andra delen innehåller sagor, lekar, sånger och ramsor att utföra massagen till, med fotografier och instruktionstexter att arbeta efter.

Min förhoppning är att boken kommer ge dig verktyg för hur du på ett enkelt sätt kan använda massage i det dagliga arbetet med barn.

 

Prova en av massagesagorna, Den lille Bagaren, genom att klicka här!

 

Vill du köpa boken Leken som berör

Du kan beställa den spiralbundna boken genom att mejla till pauline.hegner@remedyone.se. Priset är 200 kr + moms och frakt.

Du kan även beställa en CD-skiva där massagesagorna finns inlästa. Det kan vara lättare att få till massagegreppen när du inte behöver tänka på att läsa sagan också.

CD-skivan kostar 100 :- + moms och frakt. Beställ genom att maila till: pauline.hegner@remedyone.se

 

Boken var tidigare utgiven av Natur och Kultur www.nok.se.

Fotograf: Annelie Nygårds www.annelink.se

Illustrationer: Anette Blåberg www.blaberg.se

To Top